Skip to main content

Services

Cloud
Services

01Cloud Services at ITisit

De opkomst van de Cloud heeft het IT-landschap radicaal veranderd. Bedrijven hebben de behoefte om hun infrastructuur dynamisch in te richten, waardoor de afhankelijkheid van fysieke beperkingen op locatie of in datacenters aanzienlijk is verminderd. De verschuiving naar de Cloud betekent het heroverwegen en opnieuw vormgeven van de manier waarop we de benodigde diensten vanuit onze infrastructuur benaderen en dit implementeren in een publieke Cloud-omgeving.

02Migration to the Cloud

Een soepele migratie naar de Cloud is essentieel voor het opbouwen van vertrouwen en bespaart tijd en kosten. ITisit heeft een bewezen trackrecord in het succesvol begeleiden van organisaties door het migratieproces. Denk hierbij aan het verplaatsen van data, toepassingen of volledige systemen naar de Cloud. We bieden een gedetailleerde planning, uitvoering en begeleiding, met minimale verstoring voor de bedrijfsactiviteiten. Onze focus ligt op het waarborgen van een snelle en efficiënte overgang, waarbij de prestaties, veiligheid en schaalbaarheid van de IT-omgeving worden geoptimaliseerd.

03Onboarding

De overstap naar de Cloud is een cruciale fase voor bedrijven waarbij het belangrijk is dat alle werknemers snel weer efficiënt aan de slag kunnen. We bieden een instroomproces aan die is ingericht om een naadloze en gestructureerde overgang te garanderen. Onze specialisten begeleiden de werknemers door het proces, zowel de onervaren talenten als diegenen met kennis van de Cloud. We nemen de tijd om hen unieke behoeften te begrijpen en bieden op basis daarvan passende training en ondersteuning. Zo kan de organisatie snel en efficiënt gebruik maken van de voordelen van de Cloud.

04Microsoft Partner

We zijn gespecialiseerd in het opzetten, migreren, opstarten en monitoren van uitgebreide IT-infrastructuren, zowel on-premise als in de Cloud. Daarbij hebben we kennis van verschillende soorten applicaties die wij inzetten op basis van de unieke behoeften van de organisatie. Als Microsoft-partner zijn wij gespecialiseerd in o.a. Microsoft 365, het inrichten van een Sharepoint en de migratie naar Microsoft Azure.

05Tailored Solutions

Naast dat wij een gecertificeerde Microsoft-partner zijn, hebben onze experts ervaring met een breed scala van Cloud (AWS)-, software- en hardware oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in de IT hebben wij kennis van allerlei relevante software rondom de Cloud. Per klant kijken wij naar de specifieke behoeften en doelstellingen, waarna wij maatwerk oplossingen aanbieden die hier naadloos bij aansluiten. Wij denken vanuit de vraagstelling en kiezen daarna de best passende oplossing.

06Scalability and Flexibility

Flexibiliteit speelt een sleutelrol in het succes van een organisatie. Met seizoensgebonden pieken, een groeiende vraag naar resources of onverwachte veranderingen in de branche is werken in de Cloud essentieel. Onze cloudoplossingen zijn niet alleen schaalbaar, maar bieden ook ongekende flexibiliteit om aan de snel veranderende behoeften van je bedrijf te voldoen.

Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk om snel op of af te schalen wanneer het aantal werknemers verandert en is remote werken efficiënt geregeld. Tenslotte kunnen onnodige kosten makkelijk worden bespaard wanneer er minder behoefte is aan resources door een tegenvallende verandering. Zo blijft het bedrijf wendbaar en kan het snel inspelen op nieuwe kansen of uitdagingen.

Digital workspaces in the Cloud

Een van onze diensten is het opzetten van digitale werkplekken, een praktische oplossing in de Cloud die toegankelijk is vanaf elke locatie. Dit betekent verminderd onderhoud, vereenvoudigde updates en minimale verstoringen voor eindgebruikers. Systeembeheerders kunnen de virtuele werkstations gemakkelijk automatisch updaten en werknemers hebben zowel remote als op kantoor meteen toegang tot de juiste software en data.

07

08Maintenance and Support

Wij automatiseren updates voor servers en werkstations dankzij onze proactieve houding op het gebied van onderhoud en ondersteuning. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte infrastructuur, ook wanneer de systeembeheerder ziek of met verlof is. Onze klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor onderhouds- en ondersteuningscontracten met snelle responstijden, afgestemd op hun specifieke operationele eisen.

Contact

Klaar om de kracht van maatwerk IT-oplossingen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en optimaliseer de IT-infrastructuur van jouw onderneming. Onze experts staan klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Ready to do IT?