Skip to main content

Services

Security

01Security

Bij ITisit staat veiligheid centraal in alles wat we doen. In een tijdperk waarin digitale bedreigingen voortdurend evolueren, is een robuuste beveiliging essentieel voor het waarborgen van de IT-infrastructuur. Beveiliging is geen bijkomstige dienst, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en strategieën.

02The importance of security

In de continu veranderende digitale wereld is een uitstekende IT-beveiliging geen luxe maar een absolute noodzaak. Bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met geavanceerde cyberdreigingen die de veiligheid van gegevens en privacy in gevaar brengen. Een solide beveiligingsinfrastructuur beschermt organisaties tegen datalekken, financiële verliezen en reputatieschade.

Door gebruik te maken van een moderne en geïntegreerde set van beveiligings- en automatiseringstools zorgen we ervoor dat de IT-infrastructuur altijd up-to-date en veilig is. Zo worden menselijke fouten geminimaliseerd en een consistente en efficiënte toepassing van beveiligingspatches gegarandeerd.

03Security First

Naast het implementeren van veiligheidsmaatregelen blijven wij vooruitkijken om eventuele toekomstige bedreigingen te voorkomen. Wij erkennen dat het waarborgen van een beveiliging niet alleen cruciaal is voor de bescherming van gegevens, maar ook voor het versterken van het vertrouwen van klanten. Wij zeggen steevast ‘security first’, aangezien het bieden van een betrouwbare beveiliging een integraal onderdeel is van onze strategie en werkzaamheden. Zonder beveiliging is een optimale IT-infrastructuur ondenkbaar.

04Certifications

Als bewijs dat wij gespecialiseerd zijn in het beveiligen van onze data en die van onze klanten, zijn wij en onze medewerkers NEN 7510:2017 en ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging hanteren en wij investeren in het opbouwen van wederzijds vertrouwen met onze klanten.

05Blueprints

Onze benadering omvat het gebruik van zowel branchestandaard als zelfontwikkelde blauwdrukken, gedetailleerde protocollen waarin standaardbeveiligingsmaatregelen zijn vastgelegd. Deze blauwdrukken fungeren als leidraad bij het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden voor onze klanten. Door deze gestandaardiseerde aanpak te volgen, zorgen we ervoor dat alle essentiële maatregelen consistent worden toegepast, met ruimte voor specifieke aanpassingen per klant.

06Training

Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en beveiligingsmaatregelen. We investeren voortdurend in de kennis van ons team, of het nu gaat om interne trainingen of specifieke kennis vanuit Microsoft, Cisco en andere internationaal relevante certificeringen. Deze trainingen stellen ons in staat om onze klanten altijd de best mogelijke oplossingen te bieden en om voorop te lopen op het gebied van beveiligingsinnovatie.

Contact

Klaar om de kracht van maatwerk IT-oplossingen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en optimaliseer de IT-infrastructuur van jouw onderneming. Onze experts staan klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Ready to do IT?