Skip to main content

Services

Consultancy

01Consultancy

In elke groeiende onderneming ontstaat vroeg of laat de behoefte aan meer gespecialiseerde IT-kennis. Wij staan klaar om te helpen, of het nu gaat om het oplossen van problemen, het inrichten van een nieuwe IT-omgeving of het bieden van strategisch inzicht. Onze op maat gemaakte IT-oplossingen sluiten naadloos aan bij jouw bedrijf. De techniek is hierbij voor ons geen doel op zich, maar een middel om jouw bedrijfsvoering te verbeteren..

02Knowledge and Expertise

Met tientallen jaren aan gecombineerde ervaring nemen we als IT-professionals een schat aan kennis met ons mee. We zijn opgegroeid met IT en hebben de evolutie ervan meegemaakt, van IT-systemen op locatie tot overwegend Cloudoplossingen. Daarbij passen wij waar mogelijk altijd de nieuwste technologieën toe in ons werk. Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om de uitdagingen van onze klanten snel en effectief aan te pakken.

03Getting to the Core

Bij elke klant gaan we de diepte in voordat wij hen adviseren. Wij willen weten hoe het bedrijf werkt, wat ze belangrijk vinden en wat ze precies doen. Iedereen kan een server hebben, maar elk bedrijf heeft zijn eigen cruciale processen. Als vooruitstrevend bedrijf zijn we trots op ons vermogen om op een hoog niveau strategisch mee te denken en ervoor te zorgen dat onze IT-oplossingen aansluiten bij jouw visie en doelstellingen. Door te begrijpen hoe jij je geld verdient, kunnen we precies vaststellen welke IT-componenten jouw bedrijfsvoering verbeteren. Op deze manier wordt IT een drijvende kracht voor jouw onderscheidend vermogen.

04Custom IT Solutions

Staat jouw bedrijf voor een complexe of nieuwe uitdaging op het gebied voor IT? Wij bieden praktisch advies, zowel bij ad-hoc taken als langdurige projecten. Aangezien ieder bedrijf anders werkt, bieden wij oplossingen op maat aan. Dat betekent dat wij ondersteuning bieden waar jouw bedrijf écht iets aan heeft. Jouw succes is ons succes. Daarom zijn het opbouwen van wederzijds vertrouwen en het afleveren van kwaliteit vanzelfsprekend bij ons.

Thinking
Ahead

Wij zetten altijd een stapje extra als het gaat om meedenken. Wij werken niet alleen in opdracht van onze klanten, maar juist in samenwerking mét hen. Dat betekent dat wij voorstellen doen buiten de opdracht om, als wij denken dat het bedrijf daarmee geholpen is. Ook nemen wij zaken als planning, leveringstijden, oplevermomenten, training en nazorg uit handen. Wij bewaken en organiseren het hele proces, zodat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent: jouw bedrijf runnen.

05

06Aftercare

We zijn van begin tot eind betrokken bij elk project, en zelfs daarna. Heb je in de jaren na het project nog vragen of andere problemen? Ook dan staan we voor je klaar. Zo zijn wij altijd bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. We lossen niet alleen problemen op, maar leggen ook graag onze oplossingen en systemen uit. Door onze kennis en inzichten over te dragen, is jouw bedrijf goed uitgerust om kleine problemen zelf op te lossen. Heb je hulp nodig bij complexere problemen? Dan kun je altijd op ons rekenen.

Contact

Klaar om de kracht van maatwerk IT-oplossingen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en optimaliseer de IT-infrastructuur van jouw onderneming. Onze experts staan klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Ready to do IT?