Skip to main content

Services

Networking

01Networking

ITisit biedt geavanceerde netwerkoplossingen, zowel bedraad tot draadloos. Hierdoor bieden wij onze klanten altijd de optimale verbinding. Networking omvat het opzetten en beheren van internetverbindingen, zoals via Wi-Fi of een kabelverbinding. Hoewel het aantal traditionele op kantoor gebaseerde netwerken afneemt, blijft het beschermen van servers en het waarborgen van een veilige internettoegang belangrijk.

02Improtance of networking

Een netwerk gaat verder dan het verbinden van apparaten; het is de sleutel tot een efficiënte communicatie en samenwerking binnen een organisatie. Onze netwerkexperts zijn in staat om een (lokale) infrastructuur te ontwerpen, implementeren en optimaliseren. Ook helpen wij bij het opstellen van netwerken in de Cloud, zoals met AWS of Microsoft Azure, en zorgen waar mogelijk voor een naadloze integratie met de bestaande infrastructuur.

03Cisco

Als langdurige leverancier van Cisco-apparatuur geven wij prioriteit aan betrouwbaarheid. Cisco staat bekend om de hoogwaardige betrouwbare apparatuur waarmee uitval van de netwerkinfrastructuur haast ondenkbaar is. Om deze reden kun je ervan uitgaan dat jouw netwerk altijd op ieder moment werkzaam is. Heb je eigen IT-specialisten in huis? Dan zijn Cisco-oplossingen uiterst geschikt vanwege de uitgebreide opties voor eigen beheer of om zelf te configureren. Desondanks bekijken we altijd per geval welke oplossing het beste aansluit bij de behoeften en probleemstellingen van de klant.

04Cisco Meraki

In veel gevallen zijn Cisco-oplossingen complexer waardoor er meer diepgaande kennis voor nodig is. Om deze reden bieden wij ook netwerkoplossingen van Cisco Meraki aan: een innovatief platform in de Cloud. Hiermee vereenvoudigen we het netwerk voor minder ervaren netwerkbeheerders. Dankzij de toegankelijkheid van het platform en de mogelijkheid om zelf gemakkelijk aanpassingen te maken, is Cisco Meraki de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Support on
Demand (SOD)

Een goed functionerend netwerk is essentieel voor de kernactiviteiten van een bedrijf. Wij nemen het netwerkbeheer graag uit handen, zodat jouw werknemers zich zo volledig kunnen richten op de kernactiviteiten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te ondersteunen met vragen, het oplossen van storingen en het optimaliseren van uw netwerkinfrastructuur. Je krijgt altijd mensen te spreken die in het bezit zijn van diepgaande kennis. Ontdek meer over onze Support on Demand (SOD) diensten op deze pagina

05

06Network Security

In een tijdperk van op afstand werken is het beveiligen van netwerken van het grootste belang. Door middel van het implementeren van software zoals een Cisco Firewall en websitefiltering via applicaties zorgen wij voor een robuuste beveiliging, ongeacht de locatie van waaruit een werknemer verbinding maakt. Meer weten over ons beleid rondom netwerkbeveiliging? Bekijk dan deze pagina.

Consultancy

Ieder bedrijf heeft een eigen strategie en eigen doelen. Graag gaan wij om tafel om de doelen en werkzaamheden van jouw bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen. Op deze manier komen wij tot de kern van de vraagstelling en kunnen wij de beste oplossing op het gebied van netwerken bieden. Aangezien ieder bedrijf uniek is, bieden wij advies op maat voor iedere probleemstelling. Meer weten over onze werkwijze rondom consultancy? Klik dan op deze link!

07

Contact

Klaar om de kracht van maatwerk IT-oplossingen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en optimaliseer de IT-infrastructuur van jouw onderneming. Onze experts staan klaar om je vrijblijvend te adviseren.

Ready to do IT?